Ürün Açıklaması

Uygulama Şekli

Yaprak Uygulaması

Ambalaj Seçenekleri

Garanti Edilen İçerik w/w
Toplam Azot (N) %9
Nitrat Azotu (N) %2
Amonyum Azotu (N) %3
Üre Azotu (N) %4
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit %11
Suda Çözünür Potasyum Oksit %5
Bitki Kullanım Şekli ve Dozu
Elma, Armut Çiçek başlangıcından itibaren 3-4 uygulama, 100 L suya 150-250 ml
Bağ Dekara 300 ml (2 uygulama) çiçekte ve ince koruk döneminde
Enginar Sonbaharda (ilk sudan 90 gün sonra) 2-3 uygulama baharlık enginarda 10000 köke 3 L (2-3 uygulama) kelle görünmeye başlayınca, 10 gün arayla
Narenciye %50 çiçekte dekara 300 ml
Patlıcan 100 L suya 150-200 ml çiçekten önce başlayıp 7 gün arayla 4-5 uygulama yapılır.
Meyve Ağaçları Dekara 300 ml (2 uygulama)
Çilek 100 L suya 150-200 ml (çiçek sapları çıkmaya başladığında ve çiçekten hemen önce)
Domates Daha çok çiçeklenme, daha iyi döl tutumu, daha ağır meyve ve daha güzel renk için 3-4 uygulama 100 L suya 150-200 ml (dekara 30-50 L su verilecek şekilde). İlk uygulama çiçekten önce 150/100 L su dozunda, ikinci ve sonra ki uygulamalar meyve oluşumundan itibaren.
Kesme Çiçekçilik Özellikle Gerbora'da çiçekten önce yapraktan 150ml/100L su dozunda ikinci uygulama dikim yatağı hazırlanırken damlamadan dekara 1 L
Kabak Çiçekten önce, döl tutumunda, meyve büyüme döneminde 100 L suya 150-200 ml
Ispanak, Yedikule, Marul Soğuktan kaynaklanan stres durumlarında yapraktan 1-2 uygulama, dekara 100-150 ml

Bilgi Formu