Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Toplam Azot (N) | %9 |
| Nitrat Azotu (N) | %2 |
| Amonyum Azotu (N) | %3 |
| Üre Azotu (N) | %4 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit | %11 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit | %5 |
| Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
|---|---|
| Elma, Armut | Çiçek başlangıcından itibaren 3-4 uygulama, 100 L suya 150-250 ml |
| Bağ | Dekara 300 ml (2 uygulama) çiçekte ve ince koruk döneminde |
| Enginar | Sonbaharda (ilk sudan 90 gün sonra) 2-3 uygulama baharlık enginarda 10000 köke 3 L (2-3 uygulama) kelle görünmeye başlayınca, 10 gün arayla |
| Narenciye | %50 çiçekte dekara 300 ml |
| Patlıcan | 100 L suya 150-200 ml çiçekten önce başlayıp 7 gün arayla 4-5 uygulama yapılır. |
| Meyve Ağaçları | Dekara 300 ml (2 uygulama) |
| Çilek | 100 L suya 150-200 ml (çiçek sapları çıkmaya başladığında ve çiçekten hemen önce) |
| Domates | Daha çok çiçeklenme, daha iyi döl tutumu, daha ağır meyve ve daha güzel renk için 3-4 uygulama 100 L suya 150-200 ml (dekara 30-50 L su verilecek şekilde). İlk uygulama çiçekten önce 150/100 L su dozunda, ikinci ve sonra ki uygulamalar meyve oluşumundan itibaren. |
| Kesme Çiçekçilik | Özellikle Gerbora'da çiçekten önce yapraktan 150ml/100L su dozunda ikinci uygulama dikim yatağı hazırlanırken damlamadan dekara 1 L |
| Kabak | Çiçekten önce, döl tutumunda, meyve büyüme döneminde 100 L suya 150-200 ml |
| Ispanak, Yedikule, Marul | Soğuktan kaynaklanan stres durumlarında yapraktan 1-2 uygulama, dekara 100-150 ml |