Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Organik Madde | %50 |
| Organik Karbon | %20 |
| Organik Azot (N) | %2 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit | %2 |
| Serbest Amino Asit | %7 |
| Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
|---|---|
| Tüm Açık Tarla Sebze ve Meyve Çeşitlerinde (Özellikle Domates, Biber, Kavun) | Meyve gelişim döneminden itibaren hasada kadar periyodik olarak damlamadan dekara 2-4 L dozunda 3-4 uygulama tavsiye edilir. |
| Örtü Altında Yetişen Sebze ve Meyve Çeşitlerinde (Domates, Biber, Kavun, Karpuz, Çilek) | Meyve tutum döneminden itibaren hasada kadar periyodik olarak damlamadan 2,5-5 L dozunda 2-3 uygulama tavsiye edilir. |
| Sert Çekirdekli Bahçe Bitkilerinde (Elma, Armut, Kayısı, Nektarin, Kiraz) | Hasat öncesi damlamadan 3-5 L dozunda 3-4 uygulama tavsiye edilir. |
| Hububatlarda (Mısır, Buğday, Soya, Arpa, Çeltik) | Tane tutum döneminde yapraktan 150-200 ml/ 100 L su dozunda 1-2 uygulama tavsiye edilir. |
| Tüm Meyve ve Sebze Çeşitlerinde | Yaprak uygulaması meyve tutumundan itibaren hasada kadar 100-150 ml/100 L su dozunda 2-3 uygulama yapılması tavsiye edilir. |