Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Organik Madde | %50 |
| Organik Karbon | %24 |
| Organik Azot | %7 |
| Serbest Amino Asitler | %10 |
| Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
|---|---|
| Sert Çekirdekliler | Döllenmeden renk dönüşümüne kadar yapraktan 4-5 uygulama. 150-200g/100L |
| Elma, Armut | Çiçek öncesinden meyve büyüyene kadar yapraktan 2-3 uygulama. 100-150g/100L |
| Domates, Biber, Patlıcan, Kabakgiller, Patates, Soğan, Çilek, Kavun, Karpuz | Çiçeklenmeden itibaren hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama, 100-150g/100L. Damlamadan 1 L/da dozunda çiçeklenme ve hasat döneminde uygulanabilir. |
| Narenciye | Çiçek döneminde, petal yaprakların dökümünden haziran dökümünden sonra yapraktan birer uygulama, 100-150g/100L |
| Yapraklı Sebzeler, Kesme Çiçekçilik , Çiçekler | Dikimden sonra hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama 100-150g/100L su dozunda uygulanır. Damlamadan 1L/da dozunda çiçeklenme ve hasat döneminde uygulanabilir. |