Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Organik Madde | %20 |
| Toplam Azot (N) | %7 |
| Nitrat Azotu (N) | %5 |
| Amonyum Azotu (N) | %2 |
| Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %6 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %6 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O5) | %21 |
| Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
|---|---|
| Narenciye | Haziran dökümünden sonra 10'ar gün arayla yapraktan 2-3 uygulama, 200-250g/100L |
| Sert Çekirdekliler, Elma, Armut | Meyve büyüme döneminde yapraktan 2-3 uygulama, 2-3 uygulama, 200-250g/100L |
| Bağ | Saçma koruk döneminden hasata kadar yapraktan 2-3 uygulama 200-250g/100L |
| Buğday, Soya, Hububatlar | Başak, tane ve bakla oluşum döneminde yapraktan 100-150g/100L |
| Yer Fıstığı, Patates | Patateste yumru büyüme ve fıstıkta iç doldurma dönemlerinde yapraktan 2-3 uygulama, 200-250g/100L |
| Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Çilek, Kavun, Karpuz | Meyve teşekkülünden itibaren hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama, 200-250g/100L |
| Damlamadan tüm meyve ve sebzelerde | 2-3 uygulama 1-1,5 kg/da dozunda uygulanır. |