Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %12 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | %0.005 |
| Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
|---|---|
| Narenciye | Çiçeklenme döneminde, meyve nohut iriliğine geldiğinde, haziran dökümünden sonra meyve büyüme döneminde yapraktan birer uygulama 250-300ml/100L. |
| Elma, Armut, Kayısı, Kiraz, Nektarin, Şeftali | Petal yaprakların dökülmesinden meyve büyüyene kadar geçen sürede yapraktan 3-4 uygulama 300-400ml/100L. |
| Bağ | Meyve bağlanmadan sonra renk dönüşümü süresince yapraktan 4-5 uygulama 250ml/100L. |
| Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak | Döllenmeden sonra meyve teşekkülünden itibaren yapraktan 2-3 uygulama 250-300ml/100L. |
| Kavun, Karpuz | Çiçeklenmeden itibaren hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama 300ml/100L. |
| Çilek | Döllenmeden sonra 8-10 gün arayla yapraktan 2-3 uygulama 250-500ml/100L. |
| Yaprağı Yenen Sebzeler | Dikimden sonra hasada kadar yapraktan 2-3 uygulama 250ml/100L. |