Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99Müşteri Hizmetleri
+90 (322) 394 33 99
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
|---|---|
| Organik Madde | %40 |
| Organik Karbon | %12 |
| Organik Azot | %2,5 |
| Serbest Aminoasit | %6 |
| Bitki | Kullanım Şekli ve Dozu |
|---|---|
| Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar | İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Karpuz, Kavun, Kabak | İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Fasulye , Nohut, Mercimek | İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Çilek | Fide dikiminden 10-15 gün sonra - çiçeklenme döneminden itibaren 2-4 litre. |
| Bağ, Kivi | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasada kadar 2-4 litre. |
| Muz | Damla sulamadan her gübreleme ile uygulanabilir 2-4 litre. |
| Narenciye | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Kiraz, Vişne, Şeftali, Kayısı, Erik | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Elma, Armut, Ayva | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Zeytin | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Patates, Havuç | Dikimden ya da ilk sürgünlerin çıkışından sonra hasada kadar 2-4 litre. |
| Soğan, Sarımsak | Dikimden ya da ilk sürgünlerin çıkışından sonra hasada kadar 2-4 litre. |
| Pamuk | Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre. |
| Yaprağı Yenen Sebzeler(Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) | Gelişme dönemi boyunca damlama sulama ile 2-4 litre. |
| Yeşil Alanlar Kesme Çiçekçilik | Fide dikiminden ya da çiçek kesiminden itibaren gelişme dönemi boyunca 2-4 litre. |