Ürün Açıklaması

Uygulama Şekli

Toprak Uygulaması

Ambalaj Seçenekleri

Garanti Edilen İçerik w/w
Organik Madde %40
Organik Karbon %12
Organik Azot %2,5
Serbest Aminoasit %6
Bitki Kullanım Şekli ve Dozu
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Karpuz, Kavun, Kabak İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Fasulye , Nohut, Mercimek İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra başlanarak hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Çilek Fide dikiminden 10-15 gün sonra - çiçeklenme döneminden itibaren 2-4 litre.
Bağ, Kivi Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasada kadar 2-4 litre.
Muz Damla sulamadan her gübreleme ile uygulanabilir 2-4 litre.
Narenciye Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Kiraz, Vişne, Şeftali, Kayısı, Erik Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Elma, Armut, Ayva Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Zeytin Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Patates, Havuç Dikimden ya da ilk sürgünlerin çıkışından sonra hasada kadar 2-4 litre.
Soğan, Sarımsak Dikimden ya da ilk sürgünlerin çıkışından sonra hasada kadar 2-4 litre.
Pamuk Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasat sonuna kadar 2-4 litre.
Yaprağı Yenen Sebzeler(Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) Gelişme dönemi boyunca damlama sulama ile 2-4 litre.
Yeşil Alanlar Kesme Çiçekçilik Fide dikiminden ya da çiçek kesiminden itibaren gelişme dönemi boyunca 2-4 litre.

Bilgi Formu